Live GPS Tracking

Kommentarer

Live GPS Tracking — 10 kommentarer

 1. Hej Gustav,

  Vilket häftigt project. Jag har gjort ett litet bidrag men har två frågor angående mopeden. Varför valde du en 2-taktare och vilken typ av kylning vatten eller luft?

  /Roger

  • Tack för ditt bidrag, du kommer upp på listan inom kort. Kontot hanteras hemmifrån Sverige så det kan ta någon dag.

   Det är en luftkyld tvåtaktare. Jag tror det är bäst eftersom den inte har så många rörliga delar och annat som kan gå sönder. Hittills har det gått som en klocka men det är tugnt med rutan så det skulle behövas lite trim för att hålla 45. Idag tog det 18 timmar från Shlisselburg till Cherepovets. Enligt mätaren gjorde den för det mesta mellan 40 och 42 fast det gick nog långsammare i verkligheten, jag har tyvärr ingen GPS att kolla hastigheten med.

 2. Bra kämpat ute i regn och kyla. Snart kommer du ner till varmare breddgrader.

   • Ja, svårt att säga men kanske när du kommer in i Boratland. Ser inte så ljust ut i Ryssland de närmanste dagarna tyvärr.

 3. Hej Gustav,

  Mycket inspirerande det du du gör! Hur är bemötandet från anda människor/medtrafikanter?

  Kör försiktigt!

  Mvh Jonas

  • Trafiken rullar ofta fort men dom som kör verkar ändå ha bra koll, dom är väl vana och vet att man måste ”hänga med” hela tiden så att säga.

   Alla människor jag möter är jättetrevliga, både trafikanter och andra. Folk vinkar och gör tummen upp överallt. Synd bara att jag i princip inte kan ett ord ryska för det är många som kommer fram och är intresserade och vill ställa frågor. Fast jag svarar så gott jag kan och det brukar bli ganska roligt. Språket är annars ett av de mindre problemen när man reser såhär, det går alltid att göra sej förstådd på något sätt.

 4. Du e grym! Kan inte vara annat än avis på det du gör.
  Vad blir nästa äventyr? Du lär ju snart vara framme…. 😉

  Sköt om sig